Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä yrityksestä:

Heinäkuun tuotteita myy Sisustus Heinäkuu 2927325-6

Myymme tuotteita jälleenmyyjille ja ysityishenkilöille ympäri Suomen. Hintoihin lisätään postikulut. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.heinakuu.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus:

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden määrät sekä kokonaistilauksen hinta. Sähköposti on ilmoitettava, jotta tilausvahvistus saadaan lähetettyä.

Maksutavat:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Collector Lasku ja Osamaksu

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden vähintään 20-vuotiaille kuluttajille ostaa laskulla / osamaksulla ja yrityksille mahdollisuuden ostaa laskulla Suomessa.

Collector Kuluttajalasku ja osamaksu (B2C)

 • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
 • Kertaostos maks. 5000 €
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
 • Laskutuslisä ostajalle 2,95 €
 • Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36kk

Collector Yrityslasku (B2B)

 • Tarkoitettu yrityksille Suomessa
 • Kertaostos maks. 5000 €
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa 30 päivää
 • Ostaja vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua
 • Laskutuslisä ostajalle 4,95 €
 • Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi

Lisätietoja: www.collector.fi

OP Lasku

OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä

OP Osta laskulla on tarkoitettu

 • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
 • Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaaa 30 päivää
 • Osta laskulla –rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle
 • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
 • Osta laskulla –rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi 

Jousto

Jousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voi maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voi maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla. https://www.jousto.com/

 

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Tuote toimitetaan asiakkaalle, kun maksu näkyy tilillä.

Lisätietoa maksutavoista: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Toimitusaika:

Normaali toimitusaikamme on pienemmille tilauksille 2-4 arkipäivää + postin kuljetus. Isommat tilaukset sopimuksen mukaan. Poikkeavista toimitusajoista sovimme aina erikseen asiakkaan kanssa.

Toimitustapa ja toimituskulut:

Toimitamme tilaukset ensisijaisesti postin kautta, jolloin laskulle lisätään hinnaston mukaiset postimaksut. Lisätietoja Postin maksuista saat www.posti.fi Tarvittaessa voimme käyttää myös matkahuoltoa.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Vaihdamme viallisen tuotteen uuteen/korjattuun tuotteeseen. Mikäli asiakas huomaa ongelmia tilauksen kanssa, tulee asiakkaan olla meihin yhteydessä 14 pv kuluessa tilauksen saapumisesta.

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sisustus Heinäkuu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.